Trainingen en Tijden

​​Vrij trainen

Vrij trainen kan ten alle tijden bij Sportpark Keep Moving. Je hoeft geen lid te zijn, wil je zelf of met een aantal vrienden op ons obstacle parcours los gaan dan kan dat. Je kunt ervoor kiezen om het hele parcours van 750 meter met 27 obstakels te trotseren, maar je kunt ook de obstakels los trainen om zo jouw techniek te verbeteren. Op het sportpark bieden we ook faciliteiten voor een calisthenics of freerun training. Zo is er voor iedereen wat wils!
Vrij trainen kost €10 en je mag zelf eten en drinken meenemen, water kan je gratis bijvullen. ​

obstackle-run

Trainingsrooster

kp-loopjefit

Loop je Fit

Deze training is voor iedereen die een start wilt maken met de buiten sport. Een goede houding en op de juiste manier bewegen staan centraal in de training. Ook geschikt voor mensen met blessures.​

km-logo-bootcamp_2

Bootcamp

​​Bootcamp is voor iedereen die van een uitdaging houdt, waarbij de oefeningen bestaan uit een combinatie van conditie, kracht en snelheid. Ook wordt er gebruik gemaakt van materialen en obstakels.

kp-obstacletraining

Obstacle training

​​Leer veilig de obstakels van Sportpark Keep Moving te bedwingen. Tijdens de obstakel training leert u technieken en trucjes om de obstakels zo efficiënt mogelijk te overmeesteren.

kp-calisthenics

Calisthenics

Calisthenics is een pure vorm van training met het eigen lichaamsgewicht, waarmee je jouw kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie en flexibiliteit traint. De ideale mix om een sterk en atletisch lichaam op te bouwen.