Kamp Victory

Wat is Kamp Victory?

Kamp Victory is een intensieve en uitdagende vier uur durende training, waarbij fysieke en mentale weerbaarheid voorop staat. Deze training wordt aangeboden in samenwerking met beroepsmilitair Alvin Lai van All Fit Bootcamp. Waar normale bootcamp/crossfit trainingen na 1 uur ophouden gaat Kamp Victory verder.
Tijdens een uur bootcamp/crossfit ben je vaak op volle intensiteit in je eigen bubbel aan het deelnemen om jouw persoonlijke doel te behalen, maar hoe zou jij functioneren tijdens een vier uur durende training in team verband?

Wat kan je verwachten?

Tijdens Kamp Victory word je als groep uitgedaagd om de door de instructeurs met militaire achtergrond gegeven doelen te behalen. Jouw uithoudingsvermogen en mentale weerbaarheid wordt in deze speciale training getest waarbij jij en jouw team helemaal tot elkaar moeten komen om zo tot het uiterste te kunnen gaan. Hoe beter de communicatie en samenwerking, des te sterker het team zal zijn. Niet iedereen is fysiek en mentaal even sterk en hierdoor zullen de groepen van elkaar verschillen. Ontdek de verschillenden krachten en kwaliteiten in het team en bedenk samen hoe deze het best kunnen worden ingezet. Gebeurt dit niet? Dan zal het team bij bepaalde opdrachten net zo sterk zijn als de zwakste schakel!
Met samenwerken alleen ben je er niet. Ook discipline en orde komen om de hoek kijken bij deze uitdagende uitputtingsslag. Onze instructeurs weten de teams tot het uiterste te drillen. Dus niemand zal het er makkelijk vanaf brengen.

Het doel van Kamp Victory

Instructeurs horen regelmatig van sporters dat zij iets niet kunnen of iets niet durven. Dit geldt niet alleen bij  het sporten maar dit wordt ook opgemerkt in het dagelijks leven.
Met Kamp Victory willen wij laten zien dat er veel meer mogelijk is. Met de juiste communicatie en de juiste instelling kan je veel meer bereiken dan jijzelf eigenlijk zou denken. Tijdens de vier uur durende training ga jij gezamenlijk met jouw team en onder goede begeleiding van instructeurs op militaire wijze jouw grenzen verleggen en meer over jezelf en het werken in teamverband leren. Zet je ego aan de kant, wees sociaal en help je team! Want hoe beter je functioneert als team hoe verder je komt. Het zal geen gemakkelijke opgave zijn. De instructeurs zullen jou en je teamleden tot het uiterste pushen zodat je na deze training helemaal leeg en voldaan bent!
Zien wij jou tijdens Kamp Victory? Stap uit je comfort zone en ga deze geweldige uitdaging aan!

Wanneer vindt deze training plaats?

Deze vier uur durende training vindt plaats op het terrein van Sportpark Keep Moving op zaterdag 5 maart om 16:00. Meld je aan, want vol = vol!

Inschrijven kan via deze link

Bekijk ook eens ons lesaanbod!

Locatie Sportpark Keep Moving