Jens de Boer

Personal trainer, orthomoleculair therapeut, (sport)masseur en lifestyle adviseur.

Als kind was ik al een bewegelijk type en daardoor ook vaak buiten te vinden​​. Het duurde dan ook niet lang voordat ik mijn eerste handstand, radslag en salto’s kon maken. Sport is altijd een passie van mij geweest maar sport is een breed begrip, mijn voorkeur ging uit naar de in de volksmond genoemde extremere sporten zoals, breakdance, freerun, turnen, trampolinespringen en andere sporten waarbij lichaamscontrole van groot belang is. In de loop der jaren heb ik van mijn passie voor sport mijn werk kunnen maken.

Tijdens mijn trainingen kwam ik erachter dat sport alleen je lichaam niet in een optimale conditie kan houden. Ik ben daardoor opleidingen en cursussen gaan volgen binnen de natuurgeneeskunde en massages. Dit heeft mijn interesse in het menselijk lichaam nog meer doen aanwakkeren. Door de brede kijk kan ik nu meer mensen helpen naar een gezond en sterk lichaam.

Het Sportpark is al voor lange tijd een jongensdroom van mij en deze droom is eindelijk uitgekomen! De opzet van het sportpark is om mensen weer terug te brengen naar de natuur. Buiten sporten is goed voor de gezondheid en het brengt een stukje relaxatie met zich mee, even het hoofd leeg en puur met het lichaam bezig zijn.

Mijn Visie:
Gezond en bewust leven voor iedereen.

Mijn missie:
Bewegen, gezonde voeding en buitenlucht zijn belangrijk voor het lichaam, zo blijven we vit en vitaal. Tegenwoordig zijn er veel binnen beroepen en zitten we vaak op de bank, achter de TV, laptop of mobiel. De tijd dat we zittend door brengen doet het lichaam geen goed en we raken verstijfd en kunnen zo lichamelijke klachten krijgen. Naar mijn mening is het van groot belang om een grote variatie van bewegingen te maken per dag met daarbij gezonde maaltijden en het lichaam extra te activeren met uitdagende bewegingsvormen. Ik wil mensen samenbrengen middels sport om zo een stimulans te geven naar een gezonde levensstijl. Sport en gezondheid is er voor iedereen, graag deel ik mijn kennis met jullie bij ons op het sportpark zodat wij een fit en vitaal leven tegemoet kunnen gaan.

Ik hoop u snel te mogen ontvangen op het sportpark en hier een plek van te maken waar we samen kunnen genieten van de buitenlucht, natuur, gezondheid en het sporten.

Sportieve groet,

Jens de Boer

jens-keep-moving
jens-de-boer