Over ons

Het Sportpark

Sportpark Keep Moving is een sportschool/gym zonder dak. U kunt bij ons zelf trainen maar ook deelnemen aan één van onze groepslessen. Een heerlijke dag buiten trainen met de mogelijkheid tot een picknick om zo even bij te komen. Bij Sportpark Keep Moving mag u namelijk uw eigen eten en drinken meenemen, we bieden de mogelijkheid om uw flesje water gratis te kunnen bijvullen. Komt u alleen of samen met het hele gezin? We bieden voor iedereen een actieve dag in de buitenlucht.

Bij Sportpark Keep Moving kunt u vrij trainen maar ook deelnemen aan een van onze groepslessen. Vanuit het sportpark bieden we diverse groepslessen aan:
Loop je Fit – Een basis training voor mensen die weer in conditie willen komen.
Bootcamp – Hierin worden kracht en conditie gecombineerd, een total body workout!
Calisthenics – Deze training draait niet alleen om kracht maar ook om controle, alles op lichaamsgewicht.
Obstacle Training – Leer op een veilige en efficiënte manier de obstakels nemen met tips, tricks en challenges.

Sportpark Keep Moving brengt buiten en binnensport samen. Beoefend u bootcamp, obstacle runs, turnen, CrossFit, paaldansen, freerun of beoefend u een andere sport waarbij lichaamscontrole in een hoog vaandel staat? Dan is Sportpark Keep Moving the place to be!

Sport Park Keep Moving biedt niet alleen sportfaciliteiten, wil jij een heerlijk dagje genieten van de natuur, de zon en gezelligheid. Koop dan je dagpas en je kunt bijna de gehele dag gebruik maken van de obstakels en andere faciliteiten, met uw eigen heerlijk gevulde picknickmand.

Naast de sportfaciliteiten bieden we bij Sportpark Keep Moving op aanvraag ook voedingsadviezen en massages aan.
Deze diensten worden aangeboden door Jens de Boer. Door middel van een juist voedingspatroon en een goede doorstroming van lichaamsenergie kunt u nog meer uit uw sportprestaties halen.

De ervaring heeft ons geleerd dat beginnende sporters met twijfel het sportpark betreden en met een grote brede lach weer naar huis gaan.

We hopen u snel te mogen ontmoeten op ons Sportpark.

Sportpark Keep Moving, meer dan sport alleen!

sportpark-over-ons
over-ons-sportpark