Obstacle run clinic

Obstacle run clinic

​Obstacle running is een sport die de afgelopen jaren sterk is gegroeid. De grote events zoals Mud Masters en Strong Viking hebben een grote aantrekkingskracht op de doelgroep die zijn of haar fysieke en mentale grenzen wil verleggen. Sportpark Keep Moving biedt fantastische faciliteiten waar men zichzelf kan uitdagen op fysiek vlak.

De obstacle run clinic is een trainingsvorm uitgevoerd in teamverband onder de begeleiding van een professionele trainer. Tijdens de clinic maakt men gebruik van de obstakels van Sportpark Keep Moving. Het doel van deze clinic is om zowel te verbeteren op het gebied van kracht, techniek, uithoudingsvermogen en samenwerking.

De opzet is als volgt : we beginnen met een kleine warming-up en de basis principes van de obstacle sport. Hierna zullen we gezamenlijk verschillende hindernissen gaan overwinnen onder leiding van ervaren instructeur(s).  Dit kan in spelvorm en/of teamverband. Ook teambuilding behoort tot de mogelijkheden. Bij dit alles staat plezier voorop om er zo een sportieve en onvergetelijke clinic van te maken.

Klik snel door op de groene button hieronder voor meer informatie of om te reserveren!