Kinderfeestje

Een actief en avontuurlijk kinderfeestje!!

Wilt u voor uw zoon of dochter een sportief verjaardagsfeestje? Dan bent u bij Sportpark Keep Moving aan het juiste adres. Is uw kind minimaal 7 jaar oud, dan regelen wij een onvergetelijk partijtje. Ieder kinderfeestje heeft een duur van 1 of 2 uur, waarna u nog (op aanvraag) de mogelijkheid heeft om vrij te trainen met de kinderen.

Er zijn verschillende activiteiten waaruit u kunt kiezen:

Uw kind verassen met een Freerun feestje?

Ben je jarig? En wil je iets anders proberen? Iets stoers, uitdagends en nieuws? Wil jij leren om salto’s, sprongen en wallflips te maken? Neem dan al je vriendjes en vriendinnetjes mee om een onvergetelijke freerun feestje te ervaren, begeleid door professionele freerunners. Het freerun feestje is spannend, avontuurlijk, snel en goed voor het zelfvertrouwen.

Inhoud feestje:
Tijdens het feestje maken de deelnemers op speelse wijze kennis met een echte freerun training bestaande uit een introductie, warming-up en de diverse grondvormen van bewegen (rollen,springen, rennen). Vervolgens zullen zij de diverse basistechnieken m.b.t. valbreken, springen en landen aangeleerd krijgen. Hiernaast staat het passeren van obstakels centraal. Met als afsluiting het oefenen van een aantal vette salto’s.

Klik snel door op de groene button hieronder voor meer informatie of om te reserveren!

kinder-freerun-feestje
klim-klauter-feestje

​Klim en klauter

Heeft u een aapje thuis die graag aan het klimmen en klauteren is?

Tijdens het klim en klauter feestje leert uw kind op een verantwoorde manier klimmen en klauteren. Daarbij worden de kinderen met diverse uitdagende oefeningen op de proef gesteld.

De hindernisbaan met alle obstakels biedt de perfecte omstandigheden om de aap in je los te laten. Het feestje bestaat uit verschillende onderdelen waaronder: touwklimmen, verspringen, apenhang, en monkeybars zijn enkele voorbeelden.

​Klik snel door op de groene button hieronder voor meer informatie of om te reserveren!

Tarieven

Prijzen voor 2 uur met instructeur
€140 – 6 tot 12 kinderen
€180 – 13 tot 20 kinderen

Voor onze tarievenlijst klikt u hier.

Praktische informatie

De kinderfeestjes hebben een duur van 1 of 2 uur, dit is incl. uitleg en een korte pauze. ​
Tot maximaal 20 kinderen.
Leeftijd: vanaf 7 jaar (anders in overleg)
Kledingadvies: Sportieve en/of Makkelijk zittende kleding. Kleed je naar de weersomstandigheden.