​Expeditie Robinson

​Expeditie Robinson

Dit unieke uitstapje staat in het teken van teambuilding, behendigheid, creativiteit, competitie, samenwerken en vooral veel fun!

Bijna iedereen kent het spannende spelprogramma Expeditie Robinson wel van TV. Maak dit spannende en spectaculaire teambuildings programma nu zelf mee. Teambuilding opdrachten, groepsuitdaging, spanning, sensatie en veel mooie momenten tijdens uw bedrijfsuitje Expeditie Robinson.

Aan het begin van de activiteit loopt u samen met de instructeur het parcours over, u krijgt uitleg over de onderdelen en de volgorde daarvan. Hierna worden de teams gemaakt. De teams zullen het tegen elkaar op nemen tijdens diverse ”proeven”. Ga de competitie aan met uw collega’s op de verschillende expeditie onderdelen en zorg ervoor dat u zowel individueel maar vooral ook als team goed presteert. Welk team heeft als eerste alle onderdelen gehaald?

Per onderdeel kunt u spullen verdienen, deze spullen komen handig van pas bij het laatste onderdeel. Welk team overwint als eerst het laatste onderdeel, en mogen zich de grote winnaars noemen?

Competitie, teambuilding en plezier staan garant voor een onvergetelijk event.

Klik snel door op de groene button hieronder voor meer informatie of om te reserveren!