Groepen

Teambuilding

Bij teambuilding draait het om samenwerken, vertrouwen, groepsdynamiek maar uiteraard ook gezelligheid. En dat kan een ware uitdaging zijn. Teambuilding is zeer belangrijk om goed te kunnen samenwerken op de werkvloer en zal het functioneren van uw team verbeteren.

​Bij obstakel teambuilding draait het voornamelijk om samenwerken en oplossingsgericht denken en daarbij wordt uw spierkracht ook op de proef gesteld.

De instructeur geeft op enthousiaste manier advies, stimuleert u en indien gewenst zal hij/zij een demonstratie geven. Vervolgens zult u en uw team zelf de uitdaging moeten aangaan.

​Klik snel door op de groene button hieronder voor meer informatie of om te reserveren!

teambuilding-avond
​Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Dit unieke uitstapje staat in het teken van teambuilding, behendigheid, creativiteit, competitie, samenwerken en vooral veel fun!

Bijna iedereen kent het spannende spelprogramma Expeditie Robinson wel van TV. Maak dit spannende en spectaculaire teambuildings programma nu zelf mee. Teambuilding opdrachten, groepsuitdaging, spanning, sensatie en veel mooie momenten tijdens uw bedrijfsuitje Expeditie Robinson.

Aan het begin van de activiteit loopt u samen met de instructeur het parcours over, u krijgt uitleg over de onderdelen en de volgorde daarvan. Hierna worden de teams gemaakt. De teams zullen het tegen elkaar op nemen tijdens diverse ”proeven”. Ga de competitie aan met uw collega’s op de verschillende expeditie onderdelen en zorg ervoor dat u zowel individueel maar vooral ook als team goed presteert. Welk team heeft als eerste alle onderdelen gehaald?

Per onderdeel kunt u spullen verdienen, deze spullen komen handig van pas bij het laatste onderdeel. Welk team overwint als eerst het laatste onderdeel, en mogen zich de grote winnaars noemen?

Competitie, teambuilding en plezier staan garant voor een onvergetelijk event.

Klik snel door op de groene button hieronder voor meer informatie of om te reserveren!

Obstacle run clinic

Obstacle running is een sport die de afgelopen jaren sterk is gegroeid. De grote events zoals Mud Masters en Strong Viking hebben een grote aantrekkingskracht op de doelgroep die zijn of haar fysieke en mentale grenzen wil verleggen. Sportpark Keep Moving biedt fantastische faciliteiten waar men zichzelf kan uitdagen op fysiek vlak.

De obstacle run clinic is een trainingsvorm uitgevoerd in teamverband onder de begeleiding van een professionele trainer. Tijdens de clinic maakt men gebruik van de obstakels van Sportpark Keep Moving. Het doel van deze clinic is om zowel te verbeteren op het gebied van kracht, techniek, uithoudingsvermogen en samenwerking.

De opzet is als volgt : we beginnen met een kleine warming-up en de basis principes van de obstacle sport. Hierna zullen we gezamenlijk verschillende hindernissen gaan overwinnen onder leiding van ervaren instructeur(s).  Dit kan in spelvorm en/of teamverband. Ook teambuilding behoort tot de mogelijkheden. Bij dit alles staat plezier voorop om er zo een sportieve en onvergetelijke clinic van te maken.

Klik snel door op de groene button hieronder voor meer informatie of om te reserveren!

obstacle-run
obstacle-run-clini

Klim en klauter

Heeft u een aapje thuis die graag aan het klimmen en klauteren is?

Tijdens het klim en klauter feestje leert uw kind op een verantwoorde manier klimmen en klauteren. Daarbij worden de kinderen met diverse uitdagende oefeningen op de proef gesteld.

De hindernisbaan met alle obstakels biedt de perfecte omstandigheden om de aap in je los te laten. Het feestje bestaat uit verschillende onderdelen waaronder: touwklimmen, verspringen, apenhang, en monkeybars zijn enkele voorbeelden.

​Klik snel door op de groene button hieronder voor meer informatie of om te reserveren!

klim-klauter-feestje

Praktische informatie

​De kinderfeestjes hebben een duur van 1 of 2 uur, dit is incl. uitleg en een korte pauze. ​
Tot maximaal 20 kinderen.
Leeftijd: vanaf 7 jaar (anders in overleg)
Kledingadvies: Sportieve en/of Makkelijk zittende kleding. Kleed je naar de weersomstandigheden.

Wij helpen je verder

SCHRIJF JE NU IN!

Voor inschrijvingen bel of mail naar Sportpark Keepmoving