Sponsor Run

Keep Moving Steunt Battle4Life

Op donderdag 18 mei gaat alweer de 6de editie van de Battle4Life van start. Om goed voorbereid aan de start te verschijnen organiseren wij een oefen obstacle run. De opbrengsten van deze run zullen volledig ten goede komen aan de Battle4Life. De inschrijfkosten voor deze oefen obstacle run zijn €10,- dit bedrag kan op de dag zelf worden gedoneerd in het donatie potje. Er is ook de mogelijkheid om een extra bedrag te doneren. Dit kan wederom gedaan worden in het donatie potje.

De afstand van deze obstakel run is 10 km natuurlijk is er de mogelijkheid om eerder te stoppen, dit is geheel aan jezelf!

De run zal worden gehouden op zaterdag 15 april van 13:30 – 16:00. Tot dan!

Wat is Battle4Life?

 

 

 

 

 

De Battle4Life is een sponsor obstacle run, georganiseerd door vrijwilligers, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan Pisa | Centrum voor leven met en na kanker. Pisa in Hoorn biedt mensen in West-Friesland die kanker hebben, hun naasten of hun nabestaanden een gastvrij huis. Je kan er terecht voor een gesprek, diverse activiteiten of lotgenotencontact. Alles is gericht op het omgaan met de gevolgen van de ziekte kanker. Pisa is een warm huis, voor mensen met kanker en hun omgeving. Als laagdrempelig huis, of centrum voor leven met en na kanker,  biedt Pisa met deskundige en betrokken medewerkers een behoeftegericht aanbod in nauwe samenwerking met partners. Warm, professioneel, respectvol, verbindend.

 

Datum

apr 15 2023

Tijd

13:30 - 16:00

Kosten

€10,00

Locatie

Sportpark Keep Moving
Sportpark Keep Moving, Oosterblokker
Klik hier voor een extra donatie