Battle4Life

Sportpark Keep Moving helpt ook dit jaar!

 

Ook dit jaar heeft Sportpark Keep Moving haar eigen startvak tijdens de Battle4Life. De vorige editie was een groot succes met 130 deelnemers! Dit jaar willen wij dit natuurlijk overtreffen doe jij ook mee met de Battle4Life?

Battle4Life zamelt geld in voor in Pisa. Pisa is een centrum die zich inzet voor het leven met en na kanker. Pisa is een gastvrij huis waar je terecht kan voor diverse activiteiten, gesprekken en lotgenotencontact. Pisa is er voor iedereen die geconfronteerd zijn met kanker, zowel de patient als naasten en nabestaande.

Wij als Sportpark vinden dit een hartstikke goed en mooi initiatief en willen graag helpen waar het kan! Door mee te doen aan dit evenement en vrijwilligerswerk te verrichten hopen wij ons steentje te kunnen bijdragen voor de hulp die nodig is. Om de zorg die Pisa geeft zijn zij structureel opzoek naar inkomsten. Met de Battle4Life hopen zij weer een mooi bedrag binnen te halen!

De Battle4Life vindt plaats op donderdag 9 mei (hemelvaartsdag)
Door je in te schrijven via Keep Moving start je gezamenlijk met vrienden en leden van Sportpark Keep Moving om 12:30 en ontvang je een exclusief start shirt.

Wisten jullie dit al?

Je hoeft niet mee te doen om Pisa, Centrum voor leven met en na kanker te steunen. Wij als Keep Moving hebben onze eigen bedrijvenpagina! Dit houdt in dat iedereen ook losse donaties kan maken om zo nog meer geld op te halen. Dit kan via onderstaande button!

Datum

mei 09 2024

Tijd

12:30 - 17:00

Kosten

€28,00

Locatie

Oranje Buiten
Strandpaviljoen Oranje Buiten, Hoorn